Tiendeo official website
  • Logo Europris
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Obs
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi

Hvilke tilbud kan jeg finne i Bryne?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Bryne på Tiendeo. Se Europris, Coop Extra, Spar kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 331 aktive kataloger i Bryne og 1154 butikker.

Bryne

Bryne er en by i Time kommune i Rogaland. Bryne ligger omkring 25 minutter med tog sør for Stavanger. Bryne er blant annet kjent for et 66 m høyt bygg som er plassert midt i Bryne sentrum like ved jernbanestasjonen; kjent under flere navn, blant andre: SignalbyggetHøghuset på Bryne og Forum Jæren. I 2004 ble Fritz Røed Skulpturpark åpnet. Denne parken har utelukkende skulpturer av kunstneren Fritz Røed, som hadde tilknytning til Bryne. I enden av parken ligger Bryne Mølle. Bryne har også hatt fotballaget Bryne Fotballklubb i eliteserien, og har flere aktiviteter å by på som karateklubb og Bryne Håndballklubb. Bryne er også fødestedet til Janove Ottesen fra det berømte bandet Kaizers Orchestra.

 I Bryne finner du kjøpesenteret M44, en favoritt blant innbyggere og tilreisene. I mer enn 60 butikker finner du alt du trenger hver dag. M44har en fin miks av butikker, fra den store magneten Coop Obs! Hypermarked til de fleste av Norges ledende kjedebutikker til lokale helter, som BEEYOUU, BR Leker, Cubus, Gullfunn, Ingves Flikkbar, Mæhle og mange mange fler! Sjekk katalogene på Tiendeo.no for å finne de beste tilbudene i Bryne!