Tilbud & Rabattkoder for Black Friday

BLACK FRIDAY 2020 ER SNART HER

Black Friday er rett rundt hjørnet, og butikker er godt i gang med å forberede sine beste tilbud til kundene, slik at de kan spare masse på kjøpene sine. I år faller Black Friday på 27. november, og alt mulig kommer på salg. Du finner store avslagtekniske enheter og de laveste prisene du har sett, på moter og tilbehør eller husholdningsapparater. Gjør deg klar på å gjøre mange kupp når tilbudene slippes på Black Friday!

Beste tilbudene fra Tiendeo for Black Friday

Beste deltagende butikker for Black Friday

Logo Biltema
Logo Europris
Logo Jula
Logo Elkjøp
Logo JYSK
Logo Coop Obs
Logo Rema 1000
Logo Clas Ohlson
Logo Kiwi
Logo Bohus
Logo Coop Extra
Logo Obs Bygg
Logo IKEA
Logo Skeidar
Logo Meny
Logo Møbelringen
Logo H&M
Logo Joker
Logo Spar
Logo Nille
Logo Coop Mega

HVA ER BLACK FRIDAY?

Black Friday kommer fra USA og faller alltid på første fredag etter høsttakkefesten. Black Friday dukket først opp i forrige århundre, men har hatt en voldsom vekst fra 2005 og spredt seg gjennom Europa. Dagen har blitt en av verdens største kommersielle begivenheter.

Mange forbrukere venter spent på denne dagen med alle de gode tilbudene og de kjente merkene som blir tilgjengelig. Planen er å kjøpe produktene de er ute etter, og komme i gang med julegavene, eller rett og slett gjøre noen kupp på ting de i utgangspunktet ikke var på utkikk etter.


HVA KAN MAN FORVENTE AV TILBUD?

Black Friday er så vellykket at ifølge intern data fra Tiendeo vil 9 av 10 personer benytte seg av denne dagen. Av den grunn ønsker ikke store forhandlere, som Skeidar, Europris og POWER, å gå glipp av muligheten med å komme med gode tilbud til kundene sine.

\nTilbud på mote og tekniske enheter er blant de mest ettertraktede. Det er fordi tilbudene på for eksempel mobiltelefoner, TV-er eller vaskemaskiner utgjør en så stor prisforskjell og sørger for store besparinger.

Datoen er også en flott anledning til å komme i gang med innkjøpene av julegaver, og du får muligheten til å skaffe deg varene, som du uansett hadde planlagt å kjøpe, til lavest mulig pris.


PLANLEGG OG SPAR PENGER PÅ BLACK FRIDAY-TILBUD

For å kunne få tak i de mest interessante tilbudene idet de legges ut må man planlegge godt. Takket være Tiendeo kan du holde deg oppdatert på tilbud som merker og butikker legger ut denne dagen. Du kan også sammenligne priser og finne den laveste prisen på produktene du ser etter.

Du kommer til å finne fantastiske tilbud på tekniske enheter, apparater, leker, møbler og mye mer.

Ikke gå glipp av noe, men hold deg oppdatert på alt om Black Friday 2020!