Tilbud & Rabattkoder for Black Friday

IKKE VENT TIL BLACK FRIDAY FOR Å SPARE LITT!

Mens du venter på neste Black Friday, den 26. november 2021, kan du dra fordel fra alle andre tilbud og kampanjer du finner i Tiendeo.

Beste tilbudene fra Tiendeo for Black Friday

Beste deltagende butikker for Black Friday

Logo Skeidar
Logo Princess
Logo Montér
Logo Adidas
Logo Hi-Fi Klubben
Logo Platekompaniet
Logo Illums Bolighus
Logo cdon
Logo Europris
Logo Kiwi
Logo Coop Obs
Logo Rema 1000
Logo Coop Extra
Logo Jula
Logo JYSK
Logo Elkjøp
Logo Spar
Logo Clas Ohlson
Logo Meny
Logo Nille
Logo POWER

HVA ER BLACK FRIDAY?

Black Friday kommer fra USA og faller alltid på første fredag etter høsttakkefesten. Black Friday dukket først opp i forrige århundre, men har hatt en voldsom vekst fra 2005 og spredt seg gjennom Europa. Dagen har blitt en av verdens største kommersielle begivenheter.

Mange forbrukere venter spent på denne dagen med alle de gode tilbudene og de kjente merkene som blir tilgjengelig. Planen er å kjøpe produktene de er ute etter, og komme i gang med julegavene, eller rett og slett gjøre noen kupp på ting de i utgangspunktet ikke var på utkikk etter.


NÅR ER BLACK FRIDAY?

I år faller Black Friday på den 26. november. I løpet av de siste årene har det vært vanlig å begynne å tilby rabatter og starte kampanjer rundt en uke før Black Friday for å forlenge perioden.


FORHANDLERE SOM DELTAR I BLACK FRIDAY I 2021

År etter år blir flere forhandlere og merker med på opplegget, og de tilbyr utrolige rabatter. Bedrifter som er online og offline ønsker å tilby kundene sine de beste tilbudene og kampanjene. Av den grunn ønsker ikke store forhandlere, som Biltema, Europris, Jula eller Elkjøp, å gå glipp av muligheten til å senke prisene og komme med gode tilbud til kundene sine.

I tillegg har enkelte forhandlere allerede startet kampanjen sin med tilbud og rabatter. Du kan allerede nå finne gode tilbud hos enkelte forhandlere, som JYSK, Coop Obs og Rema 1000, og spare mange penger.


HVA KAN MAN FORVENTE AV TILBUD?

Black Friday er så vellykket at ifølge intern data fra Tiendeo vil 9 av 10 personer benytte seg av denne dagen. Av den grunn ønsker ikke store forhandlere, som Clas Ohlson, Kiwi eller Bohus, å gå glipp av muligheten med å komme med gode tilbud til kundene sine.

Tilbud på mote og tekniske enheter er blant de mest ettertraktede. Det er fordi tilbudene på for eksempel mobiltelefoner, TV-er eller vaskemaskiner utgjør en så stor prisforskjell og sørger for store besparinger.

Datoen er også en flott anledning til å komme i gang med innkjøpene av julegaver, og du får muligheten til å skaffe deg varene, som du uansett hadde planlagt å kjøpe, til lavest mulig pris.


BLACK FRIDAY PÅ TIENDEO

Tiendeo har vi som mål å finne alle tilbudene som kan hjelpe brukerne våre å spare litt penger under Black Friday. Derfor blir antall publiserte tilbudsaviser og kuponger økt i løpet av disse datoene. I Mexico økte for eksempel publiseringen av innhold nesten 30 % sammenlignet med de foregående månedene under Buen Fin 2019, den meksikanske slektningen til Black Friday.

Den konstante oppdateringen av innhold som vi tilbyr, hjelper brukerne til å stole på Tiendeo og bruke vår hjemmeside som referanse, når de trenger å planlegge shoppingen og finne de beste tilbudene under Black Friday. Hvis vi igjen ser på México, så økte antall tilbudsavisåpninger med 200 % under Buen Fin 2019.


PLANLEGG OG SPAR PENGER PÅ BLACK FRIDAY-TILBUD

For å kunne få tak i de mest interessante tilbudene idet de legges ut må man planlegge godt. Takket være Tiendeo kan du holde deg oppdatert på tilbud som merker og butikker legger ut denne dagen. Du kan også sammenligne priser og finne den laveste prisen på produktene du ser etter.

Du kommer til å finne fantastiske tilbudtekniske enheter, apparater, leker, møbler og mye mer.

Ikke gå glipp av noe, men hold deg oppdatert på alt om Black Friday 2021!